Afla sau recupereaza parola la un Yahoo! Messenger ID

Majoritatea utilizatorilor serviciului de IM oferit de Yahoo! nu stiu o boaba legat de parole, metode de criptare a unei parole si alte chestii de genul asta. Ei au auzit la unu si la altul cuvantul "hacker" atribuit unei persoane care a reusit sa "sparga" (chipurile) sau sa fure parola cuiva si un beculet s-a aprins in capul lor si au inceput sa saliveze la ideea de "hacker mare si tare care face praf conturile utilizatorilor". Bun.. si se apuca si cauta ca apucatii pe diferite motoare de cautare dupa metode de spargere sau furt a unei parole. Majoritatea din cauza naivitatii se trezesc ca raman ei fara cont. Si radem si ne tavalim pe jos de prostia si incultura unora..

Gata cu glumele sa vorbim de chestii serioase. Am fost intrebati des (de diferite persoane) cum se poate afla parola unui ID de Yahoo! Messenger si daca tot avem cateva tool-uri interesante sa facem ceva si in privinta asta. Pai de ce ar vrea cineva sa afle parola altcuiva? probabil un fost sau o fosta, un vecin chipes sau o vecina sexy, un idiot de coleg care va face zile fripte la scoala sau colega de banca care are niste sani frate de cazi pe spate. Au avut grija cei de la Yahoo! sa investeasca bine in criptarea si securizarea parolei unui ID dar noi am gasit o vulnerabilitate ce poate fi exploatata.

Mai jos sunt 2 campuri ce trebuiesc completate pentru a recupera sau afla parola unui ID. De ce avem nevoie si de ID-ul tau? pentru ca vei primi pe mail parola.